Buletin informativ

Termeni si conditii

Comandand produsele de pe acest site inseamna ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare. Reclamatiile ulterioare nu sunt luate in considerare. 

Continutul sitului apartine magazinarb.ro cu sediul in Roman, şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice încălcare poate constitui infractiune şi va fi urmărita şi raportată autorităţilor.

Magazinarb.ro îşi rezervă dreptul de a face modificări şi actualizări ale acestor termeni şi conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, magazinarb.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest website.

Pot comanda din acest magazin doar persoanele care si-au creat un cont de utilizator folosind datele personale reale.

Finalizarea comenzii presupune obligatia clientului de a ridica de la posta/curier rapid coletul cu produsele comandate si achitarea contravalorii acestuia in maxim 3 zile lucratoare de la primirea avizului de sosire a coletului.

Produsele comandate raman in posesia noastra pana la achitarea integrala a facturii.


Datele Clientilor


Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor comandate si pentru a lua legatura cu clientii.

Magazinarb.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane


Pretul produselor


Pretul pe care il veti plati este cel afisat pe site la momentul cand ati efectuat comanda.