Buletin informativ

Cum comand.

Pentru a putea comanda direct de pe site va trebui să completaţi formularul pentru un nou cont pentru inregistrare. Dupa ce v-ati logat in contul dumneavoastra puteti comanda orice produs ce poate fi vizualizat pe site, în limita stocului disponibil.

Cosul de cumparaturi
Folosind meniul din stanga puteti vizualiza produsele din subcategorii. În momentul în care doriti să comandaţi unul sau mai multe produse, apasaţi butonul “Adaugă în coş”. Pentru a finaliza comanda trebuie sa fiti logat de pe contul dumneavoastra. Comanda minimă este de 50 Lei.

Confirmarea comenzii
Dupa ce aţi finalizat comanda veţi fi contactat telefonic sau prin e-mail cu privire la modalitatea de plată pe care o doriţi, datele pentru facturare precum şi alte detalii privind produsele comandate.

Modalitati de livrare
Coletul va putea fi ridicat e la sediul nostru sau livrat prin Posta Romana sau prin firma de curierat aleasă de dumneavoastră. Costurile vor fi suportate de dumneavoastră şi vor fi calculate în funcţie de volum, greutate şi valoare.

Returnarea comenzii
Puteti returna coletul în maxim 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, contravaloarea produselor va fi achitată integral dupa sosirea coletului. Taxele postale vor fi suportate de către client.

Informatii suplimentare
Daca doriti informatii suplimentare referitoare la produsele aflate pe site ne puteți contacta la numerele de telefon: 0333103131 0786131822 sau prin E-mail: magazinarb@gmail.com .